Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Geraerts: “Het kot staat weer in brand bij Charleroi”

Karel Geraerts komt tegenwoordig nog maar weinig aan spelen toe bij Charleroi, maar hij leeft nog altijd enorm mee met zijn club. “We waren ontgoocheld dat we Play-off I misten en misten ook volledig onze start van Play-off II. Maar daarna hebben we bijna alleen nog maar gewonnen.”Als we opnieuw Europees voetbal zouden halen, zou dat niet alleen een overwinning zijn voor de club, maar voor de stad en de hele regio.”Alle krediet voor coach Mazzu, die de ploeg op het juiste moment toch weer scherp heeft gekregen. Hij is bij…

Lees verder op Sporza: Geraerts: "Het kot staat weer in brand bij Charleroi"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!