EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Genk verliest mogelijk nog een toptalent aan de concurrentie

Genk verliest mogelijk nog een toptalent aan de concurrentie Foto: © KBVB 26 mei 2016 18:42<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Dante Vanzeir deed hoofden draaien op het WK u-17 in Chili, waar de Rode Duivels knap brons pakten. De nu 18-jarige aanvaller speelt al heel zijn jeugd bij KRC Genk, maar staat in de belangstelling van een resem binnen- en buitenlandse clubs. Nog niks is beslist voor de jeugdinternational. Het contract van Vanzeir loopt deze zomer af en Genk probeert aan te sturen op een verlenging. “Natuurlijk zouden we Dante graag langer aan…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk verliest mogelijk nog een toptalent aan de concurrentie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *