EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza:hét EK-supportersdorp in Genk!

n zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza:ht EK-supportersdorp in Genk! 26 mei 2016 14:18<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Deze zomer wordt de parking van de Limburghallen in Genk omgetoverd tot een heus fandorp voor de Rode Duivels. Vanaf maandag 13 juni kan je terecht op de Football Plaza, een EK Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. Wij sommen ze even op. Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een gigantisch scherm van 40m². Daarnaast voorziet de organisatie ook…

Lees verder op Belgium Soccer: Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza:hét EK-supportersdorp in Genk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *