Charleroi zet stap richting Europa League na 2-0 tegen Genk

Genk-coach Peter Maes verraste nog voor de aftrap door anciens Yoni Buyens en Igor De Camargo een basisplaats te gunnen en Mbwana Samatta en Jonge Profvoetballer van het Jaar Leon Bailey op de bank te zetten. Het leek de Limburgers in de beginfase allerminst te helpen. Charleroi domineerde en de Carolo’s versierden na 17 minuten een strafschop, toen Neeskens Kebano zijn ex-ploegmakker Dieumerci Ndongala neerhaalde. Jérémy Perbet zette zich achter de bal, maar zag zijn schot gekeerd worden door Genk-goalie Marco Bizot. De Henegouwers leken even van streek door de misser van hun…

Lees verder op Sportmagazine: Charleroi zet stap richting Europa League na 2-0 tegen Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *