Beleef duivelse momenten op Football Plaza: het EK-supportersdorp in Genk!

Beleef duivelse momenten op Football Plaza: het EK-supportersdorp in Genk! 26 mei 2016 12:45<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Deze zomer wordt de parking van de Limburghallen in Genk omgetoverd tot een heus fandorp voor de Rode Duivels. Vanaf maandag 13 juni kan je terecht op de Football Plaza, een EK Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. Wij sommen ze even op. De vorige editie voor het WK in 2014 vond plaats op de site van C-mine. Maar dit jaar bouwt organisator Sportizon zijn spectaculaire…

Lees verder op Belgium Soccer: Beleef duivelse momenten op Football Plaza: het EK-supportersdorp in Genk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.