Bailey wil niet gezegd hebben dat hij sowieso bij Genk blijft: “Ik wil de beste ter wereld worden, hé”

Bailey wil niet gezegd hebben dat hij sowieso bij Genk blijft: “Ik wil de beste ter wereld worden, h” Foto: © Photonews 25 mei 2016 11:12<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Leon Bailey werd maandag door zijn collega-profvoetballers gekozen tot ‘Jongere van het Jaar’. Het goudhaantje van KRC Genk is vastbesloten om meteen een nieuwe stap te zetten in zijn ontwikkeling. Maar of dat ook in Limburg zal zijn… Want als je ‘Jongere van het Jaar’ bent is de volgende stap… jawel, de hoofdvogel mee naar huis nemen! En het moet gezegd: Leon…

Lees verder op Belgium Soccer: Bailey wil niet gezegd hebben dat hij sowieso bij Genk blijft: “Ik wil de beste ter wereld worden, hé”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *