EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Analist:”Geef deze Anderlecht-spelers nog een kans”

Vorige week verloor Anderlecht nog met 5-2 op het veld van KRC Genk. Toch speelden de Brusselaars een sterke wedstrijd want ze hielden lange tijd stand met een man minder op het veld. Analist Peter Vandenbempt zag een aantal lichtpunten.Praet heerste als een Gouden Schoen over het middenveld en regisseerde zich naar een lucratieve transfer, Djuricic slalomde en versnelde en gleed elegant tussen de lijnen, en er was Matias Suarez. Plots had de Argentijnse artiest het weer allemaal: de geniale baltoetsen, het slimme lopen, de verrassende versnelling en het scorend vermogen.Volgens Vandenbempt moeten deze spelers…

Lees verder op Voetbal Belgie: Analist:"Geef deze Anderlecht-spelers nog een kans"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *