EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Acht spelers moeten KRC Genk verlaten

Racing Genk zit met behoorlijk wat overbodige spelers opgescheept. De Limburgers leenden dit seizoen tien spelers uit. Enkel Leandro Trossard krijgt een nieuwe kans bij de A-kern en Siebe Schrijvers wordt opnieuw uitgeleend. Deze keer aan KV Mechelen.Voor NGconcga Anele, Aleksandar Cavric, Tornike Okriashvili, Ayub Masika, Albian Muzaqi, Sekou Ciss, Luca Polizzi en Alessandro Ciranni is er geen toekomst meer bij KRC Genk. Ze mogen de Cristal Arena allemaal verlaten.Voor Luca Polizzi lijkt dat geen enkel probleem te vormen. De 19-jarige middenvelder werd dit seizoen uitgeleend aan MVV en kwam er 33 keer in…

Lees verder op Voetbal Belgie: Acht spelers moeten KRC Genk verlaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *