Nog steeds grote vraagtekens bij Rode Duivels, maar ook: “Frisse Vermaelen, mét veel goesting”

Nog steeds grote vraagtekens bij Rode Duivels, maar ook: Frisse Vermaelen, mt veel goesting Foto: © photonews 24 mei 2016 15:55<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Rode Duivels trainden dinsdag net als maandagnamiddag achter gesloten deuren in het Stade Samaranch. Na de middag gaf assistent-trainer Vital Borkelmans een update over de zorgenkinderen bij de nationale ploeg. Zo nam Simon Mignolet een eerste keer deel aan de groepstraining. De doelman van Liverpool kreeg maandag nog rust na een lang en zwaar seizoen met zijn club. Ook Thomas Vermaelen – maandag pas aangekomen –…

Lees verder op Belgium Soccer: Nog steeds grote vraagtekens bij Rode Duivels, maar ook: “Frisse Vermaelen, mét veel goesting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *