KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Met Ciman tegen Zwitserland?

Dag twee van de stage in Lausanne en zie daar, een iets meer open hemel en voorzichtig de eerste zonnestralen. De stad die haar Olympische symbolen graag koestert, wordt er plots iets aantrekkelijker door. Geen laaghangende wolken boven het meer, in de verte zelfs zicht op wat bergen. Op de terrasjes de eerste oudjes, die zich laten strelen door de zon. Je kan hier waardig oud worden, mits de portefeuille goed is gevuld. Want het leven is duur aan de boorden van het meer.Twee trainingen vandaag voor de Rode Duivels. Allebei achter gesloten deuren – tenzij…

Lees verder op Sportmagazine: Met Ciman tegen Zwitserland?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *