Dit is het bedrag dat doe Belgische voetbalbond spendeert aan de voorbereidingen op het EK

Dit is het bedrag dat doe Belgische voetbalbond spendeert aan de voorbereidingen op het EK 24 mei 2016 18:52<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Rode Duivels bereiden zich momenteel in Zwitserland voor op het EK. Steven Martens werd na veel kritiek op de uitgaven van de KBVB ontslagen als CEO. De voetbalbond let nu wat beter op hun geld. Hier de kasbon. De hele voorbereiding op het EK in Frankrijk kost de Belgische voetbalbond 240.000 euro, staat er in HLN. Dat is minder dan de stage die de Rode Duivels vorige zomer hielden in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit is het bedrag dat doe Belgische voetbalbond spendeert aan de voorbereidingen op het EK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is het bedrag dat doe Belgische voetbalbond spendeert aan de voorbereidingen op het EK

Dit is het bedrag dat doe Belgische voetbalbond spendeert aan de voorbereidingen op het EK 24 mei 2016 18:52<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Rode Duivels bereiden zich momenteel in Zwitserland voor op het EK. Steven Martens werd na veel kritiek op de uitgaven van de KBVB ontslagen als CEO. De voetbalbond let nu wat beter op hun geld. Hier de kasbon. De hele voorbereiding op het EK in Frankrijk kost de Belgische voetbalbond 240.000 euro, staat er in HLN. Dat is minder dan de stage die de Rode Duivels vorige zomer hielden in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit is het bedrag dat doe Belgische voetbalbond spendeert aan de voorbereidingen op het EK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *