Sofiane Hanni wordt Profvoetballer van het Jaar

0073d Sofiane Hanni, die vorige week de Ebbenhouten Schoen won, werd in Gent door zijn collega’s tot Profvoetballer van het Jaar verkozen. De Algerijnse middenvelder van KV Mechelen, die eerder deze week de overstap naar RSC Anderlecht maakte, kreeg met 411 stemmen achter zijn naam de voorkeur op de Israëliër Lior Refaelov (Club Brugge/380 punten) en Gouden Schoen Sven Kums (AA Gent/335). Op de erelijst volgt hij de Spanjaard Victor Vazquez (Club Brugge) op.”Dit is een grote verrassing voor mij, maar het is fantastisch”, zei Hanni bij de uitreiking.’Zidane van Mechelen’ De 25-jarige Hanni kwam in…

Lees verder op Sportmagazine: Sofiane Hanni wordt Profvoetballer van het Jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *