Respect onder topschutters: “Je verdiende het evenveel als ik”

Respect onder topschutters: “Je verdiende het evenveel als ik” 23 mei 2016 18:31<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Mbaye Leye miste op het nippertje de topschutterstitel. De aanvaller van Zulte Waregem moest Jrmy Perbet van Charleroi laten voorgaan, maar hij toonde zich groots in het verlies. Leye stuurde onmiddellijk felicitaties richting Perbet. De Senegalese kapitein van Essevee scoorde twintig goals dit seizoen, twee minder dan Perbet. “Gefeliciteerd voor de topschutterstitel, je verdient het… Nog twee matchen en dan heb je vakantie. Ik wens je een goed seizoenseinde”, stuurde Leye naar Perbet.Perbet reageerde ook…

Lees verder op Belgium Soccer: Respect onder topschutters: "Je verdiende het evenveel als ik"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *