Onze toppers van de week: Standard (bis), Gent en scorende doelvrouwen

Onze toppers van de week: Standard (bis), Gent en scorende doelvrouwen Foto: © Louis Evrard 23 mei 2016 16:25<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al eventjes de nieuwe K3, dus is dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op het voorbije voetbalweekend en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen. TOPStandard pakt titelDe titel is binnen voor Standard. De Rouchettes beleefden geen makkelijke avond in Tubeke tegen Anderlecht, maar overleefden wel opnieuw.En…

Lees verder op Belgium Soccer: Onze toppers van de week: Standard (bis), Gent en scorende doelvrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *