Lombaerts mist match tegen Zwitserland, maar Wilmots heeft ook goed nieuws over Denayer

Lombaerts mist match tegen Zwitserland, maar Wilmots heeft ook goed nieuws over Denayer Foto: © Photonews 23 mei 2016 14:45<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Rode Duivels trainden maandag een eerste keer op Zwitserse bodem, maar lang niet iedere international was al aanwezig of kwam naar buiten. Marc Wilmots gaf op het persmoment rond de middag meer informatie over alle vraagtekens, twijfelgevallen en laatkomers. “Nicolas Lombaerts en Thomas Meunier bleven binnen, morgen (dinsdag) gaan ze opnieuw onder de scanner en zal moeten blijken hoe ernstig hun blessures zijn”, stak Wilmots van wal.Één…

Lees verder op Belgium Soccer: Lombaerts mist match tegen Zwitserland, maar Wilmots heeft ook goed nieuws over Denayer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *