EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Het kan nog straffer: deze keepster maakte er twee dit weekend!

Het kan nog straffer: deze keepster maakte er twee dit weekend! Foto: © Leo Stolck 23 mei 2016 09:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Dit weekend scoorde Sofie van Houtven voor haar team Ladies Genk als keepster, die voor de gelegenheid op het veld werd uitgespeeld. Maar het kan nog straffer. Want ook in Tienen tegen Heist stond een keepster op het veld. Lynn Senaeve was de heldin van de namiddag in Kumtich, met twee doelpunten. Jawel, twee doelpunten! Yana Reichert mocht in doel plaatsnemen om haar te bedanken voor haar professioneel seizoen…

Lees verder op Belgium Soccer: Het kan nog straffer: deze keepster maakte er twee dit weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *