Anderlecht doet het volgend seizoen direct zonder één van zijn titularissen

Anderlecht doet het volgend seizoen direct zonder n van zijn titularissen 23 mei 2016 18:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Morgen zit de Geschillencommissie samen, maar daar zal Anderlecht geen verschijning maken. De club aanvaardt immers de schorsing van Stefano Okaka, die n speeldag effectief kreeg. Okaka pakte rood op de voorlaatste speeldag tegen Genk. Hij raakte in de elfde minuut het gezicht van verdediger Christian Kabasele en werd op aangeven van de lijnrechter met rood naar de douches gestuurd. Hij kreeg er van het bondsparket een voorstel van één speeldag effectief en…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht doet het volgend seizoen direct zonder één van zijn titularissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *