Play-off 1 is afgelopen en dus zijn ook prijzen van topschutter en assistkoning uitgedeeld

Play-off 1 is afgelopen en dus zijn ook prijzen van topschutter en assistkoning uitgedeeld Foto: © photonews 22 mei 2016 21:19<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Niemand die er nog aan twijfelde, maar het is nu ook officieel. Jrmy Perbet is de topschutter van de Jupiler Pro League 2015-2016. De kans dat Leye drie keer zou scoren in het Astridpark was natuurlijk niet bijster groot, al weet je maar nooit. Maar dat gebeurde niet en dus gaat de titel van topschutter naar Perbet. Wedstrijden tegen Genk tellen niet meeDe spits van Charleroi trof tot…

Lees verder op Belgium Soccer: Play-off 1 is afgelopen en dus zijn ook prijzen van topschutter en assistkoning uitgedeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *