Hoop cv’s van trainers op Anderlecht, maar Vercauteren blijft in beeld en heeft eisen

Hoop cv’s van trainers op Anderlecht, maar Vercauteren blijft in beeld en heeft eisen Foto: © Photonews 23 mei 2016 03:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Anderlecht spreekt deze week met Besnik Hasi, maar de uitkomst van dat gesprek lijkt al vast te liggen. In de zoektocht naar een nieuwe trainer zouden er al contacten gelegd zijn. Onder andere met Franky Vercauteren. Vercauteren werd gepolst door vertrouwensmensen van de club en de voormalige trainer van Anderlecht en Genk zou niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer. Maar dan wel onder bepaalde voorwaarden. Vercauteren…

Lees verder op Belgium Soccer: Hoop cv’s van trainers op Anderlecht, maar Vercauteren blijft in beeld en heeft eisen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *