De laatste match van Anderlecht (en Hasi): in mineur of toch nog positief?

De laatste match van Anderlecht (en Hasi): in mineur of toch nog positief? Foto: © photonews 22 mei 2016 10:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De wedstrijd tegen Zulte Waregem wordt waarschijnlijk de laatste van Besnik Hasi. Maar neemt hij toch nog met een goed gevoel afscheid met de tweede plaats of wordt het een afscheid in mineur. Anderlecht moet minstens een punt pakken tegen Zulte Waregem, want als Gent wint tegen Genk en Anderlecht verliest, moet het in extremis toch nog de tweede plaats afgeven. Bij paars-wit plannen de fans ook al acties…

Lees verder op Belgium Soccer: De laatste match van Anderlecht (en Hasi): in mineur of toch nog positief?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *