KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Sprokkels 21: zware Europese concurrentie voor Anderlecht of Gent en Rode Duivels spelen hun bekerfinale

Sprokkels 21: zware Europese concurrentie voor Anderlecht of Gent en Rode Duivels spelen hun bekerfinale Foto: © Photonews 21 mei 2016 11:54<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht. Wie achter Club Brugge tweede eindigt, Anderlecht of Gent, wacht een lastige weg richting de CL. In een eventuele vierde voorronde volgen kleppers als Man City, Porto, Villarreal, Ajax of…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 21: zware Europese concurrentie voor Anderlecht of Gent en Rode Duivels spelen hun bekerfinale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *