Mazzu heeft geen voorkeur voor de finale: “Gent? Daartegen hebben we vooral geluk gehad”

Mazzu heeft geen voorkeur voor de finale: “Gent? Daartegen hebben we vooral geluk gehad” Foto: © photonews 21 mei 2016 23:02<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Charleroi haalde het zaterdagavond op bezoek bij KV Kortrijk al bij al makkelijk met 1-2 en kwalificeerde zich voor de finale om de Europese plaatsen. Morgen mag het vanuit de luie zetel kijken wie het wordt, Gent of Genk. Mazzu heeft geen voorkeur. Dat beweerde hij alvast na de wedstrijd in het Guldensporenstadion. “Welke tegenstander me het meeste bevalt. Mijn vrouw bevalt me altijd het meeste”, lachte…

Lees verder op Belgium Soccer: Mazzu heeft geen voorkeur voor de finale: "Gent? Daartegen hebben we vooral geluk gehad"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *