Hasi over de uitsluiting van Okaka: “Geen rood, maar hij moet zich leren beheersen”

Hasi over de uitsluiting van Okaka: “Geen rood, maar hij moet zich leren beheersen” Foto: © Photonews 21 mei 2016 09:02<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. In de wedstrijd tegen Genk maakte Stefano Okaka een duwbeweging richting Christian Kabasele en raakte daarbij diens gezicht. Besnik Hasi kwam daar nog eens op terug. Hij vond het duidelijk allemaal overdreven van scheidsrechter Sbastien Delferire. “Ik vond het geen rood, nee”, stak Hasi van wal. “Het zijn twee kleerkasten van venten die duwen en trekken, laat ze gewoon doen. Maar de arbiter was blijkbaar 100% zeker…

Lees verder op Belgium Soccer: Hasi over de uitsluiting van Okaka: "Geen rood, maar hij moet zich leren beheersen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *