Hasi blikt met vertrouwen vooruit naar de wedstrijd tegen Zulte-Waregem

Hasi blikt met vertrouwen vooruit naar de wedstrijd tegen Zulte-Waregem Foto: © photonews 21 mei 2016 06:05<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Besnik Hasi blikt alvast vooruit naar de match tegen Zulte-Waregem. Volgens de trainer wordt het een nerveuze wedstrijd, aangezien zijn ploeg absoluut die tweede plaats wil behouden. Hij gelooft wel dat hij de kopjes weer fris krijgt tegen zondag. “Natuurlijk kunnen wij ons opladen voor die laatste wedstrijd”, zegt Hasi vol vertrouwen. “Na de pandoering tegen Brugge dacht ook iedereen dat we knock-out gingen liggen, maar ik zag begeestering…

Lees verder op Belgium Soccer: Hasi blikt met vertrouwen vooruit naar de wedstrijd tegen Zulte-Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *