‘Grote defensieve zorgen, maar Anderlecht staat dicht bij talentvolle verdediger van 18 jaar’

‘Grote defensieve zorgen, maar Anderlecht staat dicht bij talentvolle verdediger van 18 jaar’ Foto: © photonews 21 mei 2016 13:28<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Na de negen tegengoals tegen Club Brugge en Racing Genk en de defensieve zorgen, zal Anderlecht in het tussenseizoen hoe dan ook werk maken van zijn achterhoede. Maar ook in de iets verdere toekomst wil paars-wit zijn verdediging sterker maken. Zo beweert Marco Trovato, de voorzitter van het Paraguyaanse Club Olimpia, dat Anderlecht het dichtst bij verdediger Saul Salcedo (18) staat. De beloftevolle achterhoedespeler kwam al voor…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Grote defensieve zorgen, maar Anderlecht staat dicht bij talentvolle verdediger van 18 jaar’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *