Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk

Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk Foto: © Photonews 21 mei 2016 21:25<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het kan volgend seizoen alleen maar beter voor Chelsea. Antonio Conte moet daarvoor zorgen en er wordt verwacht dat Chelsea deze zomer serieus uitpakt op de transfermarkt. Volgens The Daily Express zou er ook een ex-speler van KRC Genk op de verlanglijst van de Italiaanse coach staan. Kalidou Koulibaly deed het uitstekend bij Napoli en speelde zich zo in de kijker van diverse topclubs. Chelsea zou naar verluidt 25 miljoen willlen bieden voor de verdediger. Al zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk

Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk Foto: © Photonews 21 mei 2016 21:25<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het kan volgend seizoen alleen maar beter voor Chelsea. Antonio Conte moet daarvoor zorgen en er wordt verwacht dat Chelsea deze zomer serieus uitpakt op de transfermarkt. Volgens The Daily Express zou er ook een ex-speler van KRC Genk op de verlanglijst van de Italiaanse coach staan. Kalidou Koulibaly deed het uitstekend bij Napoli en speelde zich zo in de kijker van diverse topclubs. Chelsea zou naar verluidt 25 miljoen willlen bieden voor de verdediger. Al zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk

Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk Foto: © Photonews 21 mei 2016 21:25<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het kan volgend seizoen alleen maar beter voor Chelsea. Antonio Conte moet daarvoor zorgen en er wordt verwacht dat Chelsea deze zomer serieus uitpakt op de transfermarkt. Volgens The Daily Express zou er ook een ex-speler van KRC Genk op de verlanglijst van de Italiaanse coach staan. Kalidou Koulibaly deed het uitstekend bij Napoli en speelde zich zo in de kijker van diverse topclubs. Chelsea zou naar verluidt 25 miljoen willlen bieden voor de verdediger. Al zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: Conte denkt aan ex-sterkhouder KRC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *