Anderlecht staat voorcruciale trainerskeuze: “de club heeft nood aan een type zoals Preud’homme en Vanhaezebrouck”

Anderlecht staat voorcruciale trainerskeuze: “de club heeft nood aan een type zoals Preud’homme en Vanhaezebrouck” Foto: © photonews 21 mei 2016 13:05<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De kans is groot dat Anderlecht en Besnik Hasi na dit seizoen na 14 jaar trouwe dienst uit elkaar gaan. De zoektocht naar een nieuwe T1 breekt aan en die moet aan een bepaald profiel voldoen. In zijn wekelijkse column schuift radiocommentator Peter Vandenbempt twee types uit de Jupiler Pro League naar voren. “Deze club heeft nood aan een grote, onafhankelijke persoonlijkheid met palmares, die dingen in…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht staat voorcruciale trainerskeuze: "de club heeft nood aan een type zoals Preud’homme en Vanhaezebrouck"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *