Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Wie wordt trainer van het Jaar?

Maandagavond staat het gala van de ‘Profvoetballer van het Jaar’ op het programma. Ondertussen is al bekend wie de genomineerden zijn in de categorie ‘Trainer van het Jaar’.Bij deze verkiezing fungeren de trainers en spelers als jury.Peter Maes (KRC Genk) en Yannick Ferrera (Standard) moeten tevreden zijn met respectievelijk plaats vier en vijf. De genomineerden zijn: Michel Preud’homme (Club Brugge), Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) en Yves Vanderhaeghe (KV Oostende).Maandagavond zullen we weten of Hein Vanhaezebrouck zichzelf zal opvolgen. Michel…

Lees verder op Voetbal Belgie: Wie wordt trainer van het Jaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!