Rode Duivels zonder keeperstrainer… “De techniek van die mannen. Ik beperk me tot pasjes van twee meter”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Rode Duivels zonder keeperstrainer… “De techniek van die mannen. Ik beperk me tot pasjes van twee meter” Foto: © Photonews 20 mei 2016 19:47<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het was toch een opvallend beeld de voorbije twee dagen op de training bij de Rode Duivels. Door gebrek aan een keeperstrainer moesten Thibaut Courtois en Jean-Franois Gillet meedoen met de veldspelers. “Ik probeer er de voordelen van in te zien”, lacht laatstgenoemde. “Het is goed om eens wat voetenwerk te moeten doen”, vertelt Jean-François Gillet. “Ik maak er geen probleem van…

Lees verder op Belgium Soccer: Rode Duivels zonder keeperstrainer… "De techniek van die mannen. Ik beperk me tot pasjes van twee meter"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer