Hasi gelooft in zijn nummer 10: “Ik denk dat hij klaar is voor een stap hogerop”

Hasi gelooft in zijn nummer 10: “Ik denk dat hij klaar is voor een stap hogerop” Foto: © photonews 20 mei 2016 19:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Besnik Hasi zweert bij het principe om niet over transfergeruchten te spreken voor het seizoen voorbij is. Over de toekomst van Dennis Praet wou hij echter wel wat kwijt. Als Hasi gevraagd wordt naar inkomende of uitgaande transfers, zegt hij meestal dat er op het einde van het seizoen over gesproken zal worden. Bij Praet lag het deze keer blijkbaar anders. “Bij hem is het een…

Lees verder op Belgium Soccer: Hasi gelooft in zijn nummer 10: "Ik denk dat hij klaar is voor een stap hogerop"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *