Genks goudhaantje was onderdanig

Christian Kabasele werd bij Racing Genk uitgeroepen tot meest verdienstelijke speler. De 25-jarige centrale verdediger is bij de Limburgers uitgegroeid tot een vaste waarde. Hij speelde dit seizoen iedere wedstrijd. Trainer Peter Maes is vol lof over zijn rots in de branding.Van onze reporter in Genk”Hij was in het begin onderdanig naar Kara toe. Na zijn vertrek werd hij een echte leider”, stelt Maes tegenover Voetbalbelgie.be. “Na mistasten op KV Oostende heeft hij uitstekend gereageerd met een volwassen prestatie tegen Anderlecht.””Hij is terecht de meest verdienstelijke speler van Racing Genk”, looft Peter…

Lees verder op Voetbal Belgie: Genks goudhaantje was onderdanig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *