KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Beobank blijft ook volgende drie jaar hoofdsponsor van KRC Genk

Het contract werd donderdagavond ondertekend. Foto: KRC Genk KRC Genk heeft het contract met hoofdsponsor Beobank met drie jaar verlengd. Het contract werd donderdag, net voor de topper tegen Anderlecht, ondertekend. “We zijn zeer fier op deze verlenging”, klinkt het bij Beobank. “KRC Genk is een echte familieclub met sterke kernprincipes die volledig overeenstemmen met de waarden van onze bank. KRC Genk is bovendien ook een zeer succesvolle club en heeft de ambitie, de organisatie en het talent om aan de top te blijven. Als bank staan we net als KRC Genk dicht bij de…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Beobank blijft ook volgende drie jaar hoofdsponsor van KRC Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *