EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

KRC Genk stelt nieuw logo voor

Racing Genk kiest voor een nieuwe huisstijl. Daar hoort een nieuw clublogo en slogan ‘Mijn ploeg. Voor altijd.’ De supporters mochten dit alles in de kijker zetten met een tifo tegen Anderlecht.”De toekomst. Daar bouwt KRC Genk aan. We kijken steeds vooruit, maar verliezen nooit ons verleden uit het oog. Want uit dat verleden zijn we gesmeed. Dat dragen we in het hart. Dat verleden is het fundament van onze toekomst”, luidt de boodschap.”Het nieuwe clublogo ademt dan geschiedenis. Een wapenschild dat kracht, fierheid en voetbal uitstraalt. Bij de eerste blik eerder eenvoudig,…

Lees verder op Voetbal Belgie: KRC Genk stelt nieuw logo voor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *