Gent-spelers geloven er nog in: “Tweede plaats is nog mogelijk”

Gent-spelers geloven er nog in: “Tweede plaats is nog mogelijk” Foto: © photonews 19 mei 2016 23:42<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Na de Gentse zege bij Oostende n de nederlaag van Anderlecht in Genk heeft AA Gent opnieuw een waterkansje op de tweede plaats. Het verstand zegt: ‘Eerst die derde plaats veilig stellen’, het hart wil naar de Champions League. Coulibaly knalde Gent naar de zege en hoopt misschien wel het hardst op die tweede plaats. “Met mijn voetblessure was het niet makkelijk vandaag, maar ik hoop dat de pijn niet voor…

Lees verder op Belgium Soccer: Gent-spelers geloven er nog in: "Tweede plaats is nog mogelijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *