EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Buffel ruikt bloed: “Zo snel mogelijk het verlies doorspoelen”

Buffel ruikt bloed: “Zo snel mogelijk het verlies doorspoelen” Foto: © photonews 19 mei 2016 12:29<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Kapitein Thomas Buffel speelt een dijk van een seizoen bij zijn geliefde Racing Genk. Europees voetbal staat nog op het menu en er is een stevige fundering gelegd voor komend seizoen. De 35-jarige aanvoerder weet dat zijn ploeg de slotfase tegen KV Oostende niet juist heeft aangepakt. “We hebben de wedstrijd geanalyseerd, we kennen onze fouten en we willen dat tegen Anderlecht rechtzetten”, klinkt de flankspeler strijdvaardig. “We moeten zo snel…

Lees verder op Belgium Soccer: Buffel ruikt bloed: "Zo snel mogelijk het verlies doorspoelen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *