Transfergeruchten 18/05: Bailey moet veel geld gaan opleveren

Transfergeruchten 18/05: Bailey moet veel geld gaan opleveren Foto: © Photonews 18 mei 2016 10:23<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel. De interesse van verschillende ploegen voor Leon Bailey zal zich moeten vertalen naar harde valuta. Onder meer Ajax, Leicester City en Dortmund zagen een transfer van de Genk-speler wel zitten, maar daar moet nu een flink geldbedrag tegenover…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 18/05: Bailey moet veel geld gaan opleveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.