Transfergeruchten 18/05: Bailey moet veel geld gaan opleveren, Leicester wil recordtransfer

Transfergeruchten 18/05: DeAndre Yedlin wil eindelijk zijn kans krijgen Foto: © Photonews 18 mei 2016 20:02<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel. DeAndre Yedlin hoopt op een volwaardige kans bij Tottenham. De Amerikaanse rechtsback wordt dit seizoen uitgeleend aan Sunderland.De interesse van verschillende ploegen voor Leon Bailey zal zich moeten vertalen naar harde valuta. Onder meer Ajax, Leicester…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 18/05: Bailey moet veel geld gaan opleveren, Leicester wil recordtransfer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *