Officieel: Middenvelder ruilt STVV voor Lommel United

Lommel United heeft zich versterkt met Mathias Schils. De 23-jarige middenvelder verlaat STVV, waar hij geen toekomst meer had.Schils was in juni einde contract en kon op geen contractverlenging rekenen bij de Kanaries. De verdedigende middenvelder verliet in juni 2012 de jeugd van KRC Genk voor STVV. Daar leek hij eerst bij de beloften aan de slag te moeten gaan maar al snel maakte de jonge middenvelder indruk.In zijn eerste seizoen bij de Kanaries kwam hij al meteen 25 keer in actie. Vorig seizoen was Schils nog een basisspeler en een sleutelpion bij STVV, maar…

Lees verder op Voetbal Belgie: Officieel: Middenvelder ruilt STVV voor Lommel United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *