Anderlecht-icoon haalt transferbeleid onderuit: “Als je moet rekenen op winterse risicotransfers, dan is het in de zomer niet zo goed…

Anderlecht-icoon haalt transferbeleid onderuit: “Als je moet rekenen op winterse risicotransfers, dan is het in de zomer niet zo goed gelukt” Foto: © photonews 17 mei 2016 20:48<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Na de verloren titel aan Club Brugge kreeg Anderlecht heel wat kritiek te slikken. Ook het transferbeleid van de Belgische recordkampioen bleef niet gespaard van de nodige commentaren. Van de vier jongens – Djuricic, Badji, Büttner en Galhardo – die Anderlecht in de winter haalde, kon niemand overtuigen. “Ze kozen voor spelers die amper tot spelen kwamen bij hun vorige clubs….

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht-icoon haalt transferbeleid onderuit: "Als je moet rekenen op winterse risicotransfers, dan is het in de zomer niet zo goed…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *