Anderlecht heeft een groot defensief probleem voor donderdag, kans voor jonge verdediger

Anderlecht heeft een groot defensief probleem voor donderdag, kans voor jonge verdediger 17 mei 2016 08:43<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Anderlecht zal het donderdag op het veld van Genk moeten doen zonder Alexander Bttner, Olivier Deschacht, Stphane Badji en Michal Heylen. Besnik Hasi moet al diep in zijn reserves gaan tasten. Anderlecht heeft geen enkele flankverdediger meer over. Het is nogal wat met die links- en rechtsback dit seizoen. Anthony Vanden Borre, Guillaume Gillet, Ivan Obradovic, Andy Najar en nu Badji. Het lijkt wel of er een vloek op rust bij paars-wit….

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht heeft een groot defensief probleem voor donderdag, kans voor jonge verdediger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *