Butelle lyrisch over fans: “Nog beter dan die van Marseille”

Butelle lyrisch over fans: “Nog beter dan die van Marseille” Foto: © photonews 16 mei 2016 14:17<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Ludovic Butelle was het laatste stukje van de puzzel die Club Brugge kampioen moest maken. En de ervaren Franse doelman ontgoochelde niet. Sinds de winterstop speelde hij een belangrijke rol, die niet te onderschatten viel. En de titel pakken was voor hem een droom. Butelle stond nog lang na de match na te genieten. De sympathieke goalie maakte tijd voor iedereen, nam selfies, zette handtekening en deed tegen iedereen zijn verhaal. “Kijk,…

Lees verder op Belgium Soccer: Butelle lyrisch over fans: "Nog beter dan die van Marseille"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *