Anderlecht pareert kritiek: “Daarom was Hasi niet beschikbaar”

Anderlecht pareert kritiek: “Daarom was Hasi niet beschikbaar” Foto: © photonews 16 mei 2016 14:34<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Anderlecht kreeg zondag een ferme optater in Jan Breydel: 4-0 verlies en weg titel. Na de wedstrijd was Besnik Hasi niet beschikbaar voor commentaar, wat toch wel wat wrevel opwekte bij het journaille. Paars-wit schiet nu in actie. “Gisteren feliciteerden de directie, de staf en de spelers van Sporting Anderlecht de collega’s van Club Brugge persoonlijk en via de RSCA media. Vandaag herhaalt de club de oprechte gelukwensen langs deze weg”, aldus paars-wit…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht pareert kritiek: "Daarom was Hasi niet beschikbaar"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *