AA Gent-middenvelder geeft tweede plaats niet op

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

AA Gent verloor op een zeer pijnlijke manier tegen Zulte Waregem. Het wrong tal van kansen de nek om en zag een uiterst effici?nt Essevee de drie punten aan de Gaverbeek houden. 4-2 werd het in het Regenboogstadion en de tweede plaats wordt nu wel heel moeilijk voor de Buffalo’s. Toch gelooft Hannes Van der Bruggen er nog in.”Er staan ons nu twee cruciale wedstrijden te wachten” stelt de middenvelder op de website van AA Gent. “Ik denk dat het sowieso de laatste wedstrijd, thuis tegen Genk, beslist zal worden. Ach, het zijn…

Lees verder op Voetbal Belgie: AA Gent-middenvelder geeft tweede plaats niet opLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
AA Gent-middenvelder geeft tweede plaats niet op

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

AA Gent verloor op een zeer pijnlijke manier tegen Zulte Waregem. Het wrong tal van kansen de nek om en zag een uiterst effici?nt Essevee de drie punten aan de Gaverbeek houden. 4-2 werd het in het Regenboogstadion en de tweede plaats wordt nu wel heel moeilijk voor de Buffalo’s. Toch gelooft Hannes Van der Bruggen er nog in.”Er staan ons nu twee cruciale wedstrijden te wachten” stelt de middenvelder op de website van AA Gent. “Ik denk dat het sowieso de laatste wedstrijd, thuis tegen Genk, beslist zal worden. Ach, het zijn…

Lees verder op Voetbal Belgie: AA Gent-middenvelder geeft tweede plaats niet opLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
AA Gent-middenvelder geeft tweede plaats niet op

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

AA Gent verloor op een zeer pijnlijke manier tegen Zulte Waregem. Het wrong tal van kansen de nek om en zag een uiterst effici?nt Essevee de drie punten aan de Gaverbeek houden. 4-2 werd het in het Regenboogstadion en de tweede plaats wordt nu wel heel moeilijk voor de Buffalo’s. Toch gelooft Hannes Van der Bruggen er nog in.”Er staan ons nu twee cruciale wedstrijden te wachten” stelt de middenvelder op de website van AA Gent. “Ik denk dat het sowieso de laatste wedstrijd, thuis tegen Genk, beslist zal worden. Ach, het zijn…

Lees verder op Voetbal Belgie: AA Gent-middenvelder geeft tweede plaats niet opLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer