Peter Maes na verlies tegen Oostende: “Hebben het onszelf aangedaan”

Genk kwam op voorsprong in de eerste helft, maar moest in de tweede helft de gelijkmaker slikken. Diep in de toegevoegde tijd volgde dan een ijskoude douche toen Jordan Lukaku Oostende de overwinning bezorgde. Na afloop liet Peter Maes zijn ongenoegen duidelijk blijken.Als je in die 93e minuut nog altijd vier punten voorsprong hebt op Oostende, moet je het slim uitspelen of je krijgt het deksel op de neus.Peter Maes”Ik denk dat we het onszelf hebben aangedaan”, vertelt hij bij Sporza. “We spreken voor de wedstrijd af dat we naar hier komen om een vierde…

Lees verder op Sporza: Peter Maes na verlies tegen Oostende: "Hebben het onszelf aangedaan"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *