Club Brugge is de verdiende KAMPIOEN, wij selecteerden tien sleutelmomenten

Club Brugge is de verdiende KAMPIOEN, wij selecteerden tien sleutelmomenten Foto: © Photonews 15 mei 2016 17:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge is kampioen! Na elf lange jaren mag het blauw-zwarte legioen nog eens feesten. Al werd er een lange weg afgelegd vooraleer Jan Breydelstadion uit zijn voegen barstte. Onze Club-watcher selecteerde de tien sleutelmomenten van het seizoen. 17/09/2015: Napels zien en… stervenClub Brugge had er een jaartje eerder een prachtig Europa League-parcours opzitten. De droom om evengoed te doen was intact. Op de eerste speeldag werd echter met 5-0…

Lees verder op Belgium Soccer: Club Brugge is de verdiende KAMPIOEN, wij selecteerden tien sleutelmomenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *