KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Club Brugge is de verdiende KAMPIOEN, wij selecteerden tien sleutelmomenten

Club Brugge is de verdiende KAMPIOEN, wij selecteerden tien sleutelmomenten Foto: © Photonews 15 mei 2016 17:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge is kampioen! Na elf lange jaren mag het blauw-zwarte legioen nog eens feesten. Al werd er een lange weg afgelegd vooraleer Jan Breydelstadion uit zijn voegen barstte. Onze Club-watcher selecteerde de tien sleutelmomenten van het seizoen. 17/09/2015: Napels zien en… stervenClub Brugge had er een jaartje eerder een prachtig Europa League-parcours opzitten. De droom om evengoed te doen was intact. Op de eerste speeldag werd echter met 5-0…

Lees verder op Belgium Soccer: Club Brugge is de verdiende KAMPIOEN, wij selecteerden tien sleutelmomenten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *