Bizot was de gebeten hond voor Maes: “Ook op training pikt hij er soms eentje uit om zijn frustraties de vrije loop te laten”

Bizot was de gebeten hond voor Maes: “Ook op training pikt hij er soms eentje uit om zijn frustraties de vrije loop te laten” Foto: © photonews 15 mei 2016 15:43<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De emoties bij Racing Genk liepen na het verlies bij KV Oostende hoog op. Vooral de manier waarop de 2-1 van Jordan Lukaku tot stand kwam, zorgde voor woede bij Peter Maes. “We forceerden op het einde om de winst mee te nemen. Dat had niet hoeven te gebeuren”, reageerde de T1 van de Limburgers na afloop. “Ik…

Lees verder op Belgium Soccer: Bizot was de gebeten hond voor Maes: "Ook op training pikt hij er soms eentje uit om zijn frustraties de vrije loop te laten"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *