Sandy Walsh grijpt zijn kans en wil schitteren tegen Rode Duivel: “Ik ga me extra bewijzen”

Sandy Walsh grijpt zijn kans en wil schitteren tegen Rode Duivel: “Ik ga me extra bewijzen” Foto: © photonews 14 mei 2016 07:44<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Sandy Walsh krijgt tegen KV Oostende weer zijn kans op de rechtsachter nadat Timothy Castagne eerder deze week geblesseerd uitviel. Op zijn flank staat hij tegenover een oude klasgenoot en kersvers geselecteerde Rode Duivel Jordan Lukaku. “Dat wordt een leuk weerzien!” Begin maart liep Sandy Walsh tijdens de topper tegen Standard tegen een rood karton aan. “Die schorsing viel op een heel verkeerd moment”, onthult…

Lees verder op Belgium Soccer: Sandy Walsh grijpt zijn kans en wil schitteren tegen Rode Duivel: "Ik ga me extra bewijzen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *