Maes legt zijn plannen voor zijn kern voor volgend seizoen voor

Maes legt zijn plannen voor zijn kern voor volgend seizoen voor Foto: © photonews 14 mei 2016 13:19<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Peter Maes is niet helemaal tevreden over het seizoen van Racing Genk. Normaal, want de Limburgers moesten knokken om in play-off 1 te geraken. En dat zou eigenlijk een evidentie moeten zijn. Maes wil zijn kern voor volgend seizoen dan ook vlug versterken. “We moeten onze kern iets vroeger als vorig jaar klaar hebben”, aldus Maes gisteren. “Met wat we nu hebben, zal het niet volstaan. We moeten versterken om…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes legt zijn plannen voor zijn kern voor volgend seizoen voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *