EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

KV Oostende speelt laatste (Europese) troefkaart uit tegen KRC Genk

KV Oostende speelt laatste (Europese) troefkaart uit tegen KRC Genk Foto: © Photonews 14 mei 2016 11:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KV Oostende en KRC Genk trappen vanavond de achtste speeldag van play-off 1 op gang. De West-Vlamingen moeten winnen om in de running te blijven voor het Europese ticket. KRC Genk telt momenteel vier punten meer dan KV Oostende. De opdracht van de Kustboys is dan ook simpel: winnen van de Smurgen of het Europese ticket is gaan vliegen.Yves Vanderhaeghe kan geen beroep doen op alle pionnen. Antonio Milic en…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Oostende speelt laatste (Europese) troefkaart uit tegen KRC Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *