Kan het nog voor paars-wit? Genk, Gent, W-Beveren en Anderlecht zelf lieten zien dat Club Brugge in eigen huis wél te kloppen is!

Kan het nog voor paars-wit? Genk, Gent, W-Beveren en Anderlecht zelf lieten zien dat Club Brugge in eigen huis wl te kloppen is! Foto: © photonews 14 mei 2016 07:01<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Anderlecht heeft nog een waterkans op een 34ste landstitel, maar dan moeten de Brusselaars eigenlijk winnen in Jan Breydel. Geen sinecure, sedert Michel Preud’homme aan het roer kwam te staan van blauw-zwart. In zijn eerste seizoen onder het bewind van Preud’homme, verloor Club Brugge nog drie keer op eigen bodem. Racing Genk, Waasland-Beveren en Anderlecht bleken…

Lees verder op Belgium Soccer: Kan het nog voor paars-wit? Genk, Gent, W-Beveren en Anderlecht zelf lieten zien dat Club Brugge in eigen huis wél te kloppen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *